Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/07/2019
2:00 pm

Locatie
OLT het Rivierenhof Deurne

Categorieën


The North-Side bigband

nodigt U uit op een fantastisch concert met :

Francois Van Den Broeck,

finalist bij de eerste reeks van THE VOICE SENIOR 2018!

 

Openluchttheater Het Rivierenhof, Turnhoutsebaan 233 te Deurne

op VRIJDAG 12 JULI 2019 om 14 uur

Hier zijn enkele sfeerbeelden die gemaakt werden door Imelda Bruyndonckx, waarvoor dank. Klik op de pijl om de diaprojectie te starten:

Het belooft een spetterende muzikale namiddag te worden in het OLT met de mooiste songs van jazz legendes zoals Frank Sinatra, Nat King Cole, Paul Anka en Louis Neefs. Dit alles gebracht door crooner van eigen bodem François Van Den Broeck begeleid door de 20 koppige North Side Bigband o.l.v dirigent Johan Coen.

François Van Den Broeck is wat men noemt een laatbloeier in het entertainer wereldje. Hij werd door zijn deelname in “THE VOICE SENIOR 2018” op VTM op slag een meer dan terechte bekende Vlaming. Als finalist wist hij het publiek en de jury compleet te verrassen met zijn sublieme en meesterlijke crooner stem.

Volgens de jury DE ONTDEKKING van THE VOICE SENIOR 2018! Maar voor ons is de “Cois” reeds enkele jaren een vaste waarden waarmee we ondertussen meer dan één concert hebben gegeven. Meer zelfs, hij werd eigenlijk bij ons “ontdekt” want zijn eerste optreden ooit was naar aanleiding van de viering van de honderdjarige verjaardag van Frank Sinatra. En sindsdien is Francois een vaste waarde bij ons orkest.

Hoe dan ook : Let’s swing!

 

 

Kijk naar de reacties van de jury bij de auditie van The Voice Senior: ongeloof en respect!

 

Zijn ongelooflijke performance in de finale:

 

De toegang tot het Openluchttheater is op vrijdagnamiddag 12 juli VOLLEDIG GRATIS!! Maar opgelet: de poorten gaan onherroepelijk dicht als het auditorium volzit, dus WEES OP TIJD!

Categorieën: