Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2024
7:30 pm

Locatie
't Blikveld Bonheiden

Categorieën


De North-Side bigband neemt deel aan de BIGBAND BATTLE 2024 met o.a. Brussels Jazz Orchestra, Boom Bigband & Lady Linn,…

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2024 organiseert Daar Events vzw i.s.m. coproducenten GC ’t Blikveld, Hnita Jazz Club, Jazzzolder Mechelen en programmapartner VLAMO de Bigband Battle 2024.

Na een succesvolle eerste editie in 2023 gaat het festival deze keer ‘BIG’ met maar liefst 9 bands. We ruilen de iconische site van de oude Meuropsite in Rijmenam deze keer in voor een andere legendarische cultuurtempel.

In het overdekt amfitheater van ’t Blikveld geven we 9 bigbands een uniek concertpodium. Daarnaast brengen enkele jazzcombo’s de liefhebbers in de juiste sfeer in de theaterzaal, die wordt omgetoverd tot een gezellige jazzclub.

22/06/2024 : om 19.30 u.  THE NORTH SIDE BIGBAND & SWA VANDENBROECK

Het avondprogramma wordt opgestart door The North Side Bigband met gast Swa Vandenbroeck (bekend van The Voice Senior). Zij brengen heel uiteenlopende stijlen gaande van bigbandswing tot latin music in zijn meest uiteenlopende vormen. Bij gelegenheid durven ze ook wel eens de richting van funk en jazzrock inslaan. Maar ook populaire crooners maken deel uit van het programma en dit alles onder de leiding van dirigent Johan Coen.

Voor het volledige programma verwijzen wij U graag naar de website van https://www.blikveld.be/bigbandbattle24

TICKETS

Categorieën: