Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/06/2022
8:00 pm

Locatie
CC Merksem

Categorieën


De North Side Big Band, Dunja Mees en Swa Vandenbroek bezorgen je een spetterende muzikale avond. Ze brengen de mooiste, bekende en minder bekende songs van het wereldbekende duo Burt Bacharach & Hal David. Daarnaast maken ze een fijne selectie van instrumentale bigband songs met alle solisten van de band in de hoofdrol.

Jazz, soul en popinvloeden ontmoeten elkaar en worden subtiel versmolten tot unieke interpretaties van de magistrale songs van Burt Bacharach & Hal David, zoals je ze nooit eerder hoorde.

Met een authentiek stemgeluid neemt zangeres Dunja je mee op een sfeervolle reis doorheen de diepste uithoeken van haar ziel: nu eens krachtig, dan weer fragiel. In 2013 werd Dunja winnares van de zangwedstrijd ‘Talent Der Lage Landen’ en een jaar later wist ze het tot in de finale van ‘De Voice Van Vlaanderen’ te schoppen.

Crooner Swa Vandenbroeck groeide op in een gezin waarvan vader dweepte met de crooner- en jazzmuziek van toen waaronder Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, en zovele anderen… Hij heeft de liefde voor dit genre er dan ook met de paplepel in gekregen en overgeërfd. Die liefde en zijn uitzonderlijke stem brachten Swa tot een finalistenplaats in ‘The Voice Senior’ eind 2018.

Samen met de North Side Big Band brengen Dunja Mees en Swa Vandenbroeck een onvergetelijke en swingende avond. Genieten wordt het alvast met deze geweldige zang- en muziektalenten van eigen Belgische bodem.

De North Side Big Band, onder leiding van Johan Coen, is een jazzorkest, samengesteld uit een twintigtal getalenteerde muzikanten uit het Antwerpse.

TICKETS

Prijzen :

Voorverkooptarief : € 16
Kassatarief : € 18
Kansentarief : € 2

Locatie:

Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem

Categorieën: